Fail

03.01.2013 kl. 22:30
Jag failade totalt med att se 365  filmer på 365 dagar, men no worries, jag skall nog fortsätta ändå.. 

Snart tänker jag även laga en header, för att jag är uttråkad på den gamla, plus att jag inte vill varje gång bli påminnd om hur mycket jag faila, haha.

Vi hörs igen med mera film"revyer".

Filmfingern

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer