80. Constantine (2005)

19.12.2012 kl. 00:43

Berättelsen om privata detektiven John Constantine som kämpar mot helvetes styrkor.


Inte blev jag nu helt och hållet imponerad. Joo jag gillar idén i filmen, jag gillar Keanu Reeves rollpresentation samt Peter Stormare som Lucifer, men that’s it. Jag tycker att det blir en litet blah effekt i filmen och hade förväntat mig en gnutta mer.

MEN helt sevärd är ju den.

6/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer