78. Treasure Planet (2002)

19.12.2012 kl. 00:37

Filmen baserar sig på boken Skattkammarön skriven av Robert Louis Stevenson, bara att denna animerade film sker i rymden.


Nej, nu måste jag ge mig och säga att jag blev besviken på Disney. De har försökt litet för mycket med denna animation, och datoranimationen är litet överdrivet fejk. Dessutom är huvudpersonen än en gång en screw-up, har en mamma som inte går med på nåt och en galen forskare.

Nej inte sevärd, föreslår att ni ser någon annan Disney film.

2/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer