77. Iron Man(2008)

19.12.2012 kl. 00:35

När en rik businessman Tony Stark blir kidnappad av terrorister, blir han tvingad att bygga en bomb hans egna företag uppfunnit. Han lovar terroristerna att bygga bomben, men istället bygger han en dräkt för att fly. Han lyckas med detta och flyr. Hemma bygger han om dräkten så att han kan bekämpa ondskan som Iron man.


(dålig förklarning jag vet)

Jag har redan i 4 år undvikit att se denna film, för att jag trodde denna film var helt usel. Oj hur fel jag hade. Denna film har det där lilla som får den och verka smått reaalistiskt, vet ni den där ”that could happen” känslan. Jag gillar filmen, från Robert Downey jr:s små skämt till action delen.

Rekommenderar att ni ser denna film om ni inte sett den.

9/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer