74. War of the worlds (2005)

17.12.2012 kl. 22:12

En frånskild hamnarbetare blir skyddande fadern han aldrig varit när utomjordingar tar över jorden.


Jag är inte 100% säker om vad jag tycker om filmen. Jag är imponerad av Dakota Fannings rollpresentation, och grafiken är till en stor del imponerande, men ändå har jag ett stort problem med att gilla filmen. En sak jag hatar är storytellern i filmen, man vet ju genast vad som händer. När det oundvikliga händer, börjar det intressant, men slutar med en WTF effekt.

Detta är ju en ganska typisk världengårunder-film.

5/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer