72. Year One (2009)

17.12.2012 kl. 21:33

Zed och Oh bannlyses från sin stenåldersläger, filmen går sedan genom olika tider ur bibelhistorier.


Satan ändå vad skit film. Filmen försöker sig vara rolig, men det blir bara otroligt löjligt.

Detta är allt vad jag vill säga om filmen: Skit film, inte värt att se.

1/10 Fingrar för glittrande äpplen

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer