69. Bad Teacher (2011)

17.12.2012 kl. 21:26

Efter att blivit dumpad av sin sugar daddy, bestämmer sig Elizabeth att bli en lärare för att vinna över till sig en ny rik man.


Jag tyckte denna film var helt fantastisk! Jag har inte på länge skrattat såhär mycket i en film, vilket är svårt för mig för att hälften av tiden fattar jag inte vad skämtet handlade om. Somtur fattade jag denna gång allt.

MEN, jag tycker denna faller i en typisk kategori av komedier som jag ofta anser vara synd, och oftast märks inte dessa komedier för att det kommer så många/år.

Bra film, rekommenderar.

8/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer