67. Jumper (2008)

17.12.2012 kl. 21:17

Filmen handlar om en pojke som kan teleportera sig vart som helst i världen. Första 8 åren av sitt liv lever han fritt och laglöst, tills en uråldig sekt hittar honom och vill döda honom.

 

Jag är inte riktigt säker om denna film, den är helt okej, men nåt stör mig i den. Högst antagligen det att den inte är riktigt sammanhängande. Jag fick aldrig reda på varför eller hur, vilket stör mig mycket. Dessutom anser jag Hayden Christensen vara en dålig skådesspelare.

Denna film är som sagt helt okej, men bättre har jag sett…

5/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer