62. War of the Dead (2011)

13.11.2012 kl. 22:09

Yay, en finsk film!

Orsaken till varför detta är en sak att jubla för är att filmen inte är dålig. Jag gillade filmen starkt, även om filmen är mainstream zombiefilm med överdrivna vita kontaktlinser.  Men för att vara en zombiefilm är den litet udda. Zombierna är snabba, nästan omöjliga att döda samt allt är naziernas fel.

Förstås är filmen också fylld av klichéer, mörk och typisk finsk. Det är bara nåt som är charmigt på sitt eget sätt.

Men för att sätta mina personliga åsikter åt sidan och titta med mitt filmöga måste jag säga att filmen landar i mängden av zombiefilmer. Den får inte mig rädd, utan jag kan förvänta mig allt vad som händer. Dock måste man se filmen själv för att få en åsikt av den.

7/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer