61. Men In Black 3 (2012)

13.11.2012 kl. 22:08

Jag hade väntat på denna film.


Jag kan inte vettigt förklara handlingen i filmen så jag tänker inte ens försöka. (eller jag försökte men allt jag skrev blev bara yr)

Jag blev faktiskt imponerad av att filmen inte var så dålig jag förväntat mig. Den är som den första filmen, full av saker man inte visste. MEN jag föreslår att ni ser de två första filmerna före ni ser denna, fast filmerna inte har mycket med varandra att göra, måste man nog ganska bra känna till karaktärerna förrän man ser denna film.

Jag blev faktiskt imponerad av denna film, inte för att den är bästa filmen som gjorts, utan för att den var en bra fortsättning på 2 andra filmer.

7/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer