50. Marigold (2007)

17.07.2012 kl. 00:25
Bandade denna film när den häromdan kom på TV.Kort och gott handlar filmen om en amerikansk skådis som kommer till Indien för att göra en film. När hon får reda på att hennes film inte blir av, hamnar hon i en annan film. Där träffar hon en Indisk man, de blir kära, osv.

Typisk kärlekshistoria, men ändå SÅ gullig. Jag gillar hela Bollywood känslan, den är bara SÅ härlig. Jag vet att jag inte skall falla för dessa filmer, men jag kan inget åt saken, den var bara så söt.

Måste professionellt säga att filmen ändå är litet blah, och litet för smörig, men otroligt bra för en kvinna att se för att få fjärilar i magen.

7/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer