47. The Blair witch project (1999)

11.07.2012 kl. 00:29
Efter 13 år kan jag inte ännu heller se denna film utan att ha lampporna på.Filmen får håren på mina armar att stå upp. Såhär anser jag skräckfilmer skall vara.

Eller... Jaa, nå filmen är i början tråkig. Jag sitter och skippar nu till de skrämmande delarna, så det är inte en bra sak.

The Blair Witch Project är filmen som alla talade om 13 år sedan. Kommer ihåg spekulationerna om filmen var riktig eller nä. Idag vet vi att den inte var sann, skådisarna är i liv, och 2 av dem har fortfarande en karriär inom Hollywood.

Älskar de skrämmande delarna, och jag anser att denna film är en kultklassiker.

MEN början är tråkig.

Värt att se nog, men om  ni ser den för första gången skall ni se hela, annars fattar ni inte delen med barnskratt.

8/10 Fingrar

 

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer