34. Indiana Jones and the Curse of the Chrystal Skull (2008)

17.06.2012 kl. 23:01
Jag tänker mixa upp ordningen litet och börjar med den nyaste av Indiana Jones filmerna.Den nyaste Indiana Jones filmen har gått ner i historien som den sämsta av alla 4 filmer. Personligt tycker jag att filmen är helt okej, men något saknades, får inte dock greppet på vad det egentligen var.

Fick nog en "What the fuck"- känsla av det hela. Allt började helt okej, små saker störde mig, men den var ändå Indiana Jonesig. Mot slutet blev jag dock helt störd och börja undra vad fan hade utomjordingar att göra i en Indiand Jones film.

Denna film ger mig bara detta ord: "MJÄH!"

Se filmen om ni inte redan gjort det, men rekomenderar den inte.

4/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer