32. It's Complicated (2009)

17.06.2012 kl. 22:27
Jag köpte filmen för att den kostade ynkliga 6€. jag ångrar inte köpet.Denna film handlar om ett par som hittar varandras famnar efter att vart frånskilda redan i 10 år. De väcker upp romansen genom att hamna i varandras sängar. Det finns bara ett problem, mannen har n ny fru och kvinnan en ny pojkvän.

Denna film kryper i ens hjärta med sin komedi och den visar sig vara för båda könen för att t.o.m. min sambo skratta och sa den var bra.

Problemet med filmen är att det finns 1001 liknande filmer, och faller i mängden av romantiska komedier.

8/10 Fingrar får denna film.

 Den var ändå bättre än de andra i mängden.
Kommentarer (1)
Älskar filmen för att härliga Alec Baldwin är med!
musen06.07.12 kl. 08:52
Han är härlig, och hade aldrig trott han kan vara sådär rolig :)
08.07.12 14:51

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer