29. Inglorius Basterds (2009)

17.06.2012 kl. 21:42
Detta är en Quentin Tarantino film, och det märker man.Filmen, som ni märker, handlar om 2:a världskriget och om en special amerikansk grupp av judesoldater, som är efter bara en sak: "Killing Nazies".

Filmen är INTE verklighetstrogen, även om den har små delar i sig som följer historien. Hela handlingen är mer en satir av alla krigsfilmer.

Jag hade roligt när jag såg filmen, och den var bra. 1 Finger sätter jag dock ner tack vare att jag förväntade mig på något sätt något nytt av Tarantino, men nej, den var på ett sätt som de alla andra.

9/10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer