21.Chicken run (1999)

22.05.2012 kl. 19:56


 Chicken Run(på finska Kananlento) är berättelsen om en hönsfarm var allt är mer än urselt. Hönorna är trötta på sitt liv och vill fly eländet de lever i. Problemet är att de bor bakom ett stort stängsel, och hönor kan inte flyga.
Allt verkar hopplöst tills Rocky, en amerikansk tupp, landar på farmen, och lovar hjälpa dem flyga. Med hans hjälp hoppas de nu rymma och för första gången i sina liv uppleva friheten.

Filmen är en komedi och når både barn och vuxna. Jag skrattade oerhört när jag såg filmen och har inget annat att säga än 9/10 fingrar och en stortå till ära av brittisk humor.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer