18. Rise of the Planet of the Apes (2011)

18.03.2012 kl. 20:39
Jag brukar inte gilla Planet of the Apes filmer. Oftast har jag blivit uttråkad och inte sett filmen till slut.

Denna film såg jag bara för att Tom Felton var med, mannen som är mest känd för sin roll som Draco Malfoy. Jag ville se honom utanför Harry Potter världen, och boy oh boy vad jag är glad att jag gjorde det.

Filmen är fantastisk, och jag väntar denna gång med iver på nästa del.

Jag vill inte berätta om handlingen, inte något. Jag tycker ni skall se denna film själva.

Rekomenderar!

9½ /10 Fingrar

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer