17. Ringu-the Ring(1998)

18.03.2012 kl. 20:31
Ringu är originalversionen av amerikanska versionenmånga av er sett.

Handlingen är enkel, en djävulsk video dödar alla som ser den, utom om man kopierar filmen och skickar den vidare.

Enkelt. Det är inte handlingen som får mig skrämd av filmen, det är hur allt är uppbyggt. Musiken får håren i min nacke att stå upp, allt som händer får mig bara nervös. Denna film kan inte förklaras, den måste ses.

På riktigt, denna är mycket bättre än amerikanska versionen, tro mig.

MEN, jag vill pointera ut att filmmässigt når den inte i höga poäng. Om jag skulle bara skriva om skräckfilmer skulle den få 10/10fingrar, men för att jag skriver om andra filmer också får den 7/10 fingrar + håren som står uppe i min nacke.

P.S. Om ni gillar skräckfilmer skall ni se den, men bara om ni gör det. Jag rekomenderar verkligen inte till en som ser mardrömmar lätt.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer