14. Lovely Bones

08.01.2012 kl. 19:31
Lovely Bones är berättelsen om en 13 årig flicka som blir brutalt mördad av sin granne. Hon märker sig vara mellan himmel och jord och slutligen försöker på alla sätt få fast sin mördare med hjälp av sina närmaste och käraste.

Nu förklarade jag dåligt, men hoppas ni fick ungefär en bild av vad filmen handlade om.

Jag såg filmen bara ett par månader sedan första gången, och blev kär i den. Jag tycker om det visuella och jag ÄLSKADE farens kämpande att hitta hans lilla flickans mördare.
Denna film är helt enkelt JÄTTE bra. Jag kan se den om och om igen och blir inte trött på den, vilket är konstigt för att jag brukar inte gilla drama kategorin så mycket. Är mer action/thriller människa.

Denna film är till :
-människor som gillar visuellt
-människor som vill se nåt från en ung kvinnans synvinkel

Filmen är inte till:
-Sådana som vill se blod och action
-någon som gillar skräck filmer

Så som jag sa gilla jag denna film oerhört mycket och därför ger jag 9/10 fingrar.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer