10-13. Leathal Weapon 1-4

07.01.2012 kl. 01:45
Filmer som dessa har kommit och gått, men ingen av dem når upp till samma standard, utom kanske Die Hard. Jag menar efter denna film har det kommit flera filmer som försökt med samma sak(action/komedi/2poliser), men ingen av dem har varit lika bra, enligt mig i.af.

Leathal Weapon serien är de ultimata filmerna om två olika personaliteter som hamnar jobba tillsammans och slutligen räddar landet. Jag menar Mel Gibson är som lagad till denna roll som en polis som förlorat allt och bryr sig inte längre om han lever eller dör. Dessutom är  Danny Glover den perfekta ”comic sidekick” fast han egentligen inte är en sidekick, men han kommer med de roligaste kommentarerna i filmerna; ”I’m too old for this shit.”

Denna filmserie hamnar dock inte i de bästa filmerna of all time för mig. Jag kan se dem om och om igen, men jag vet inte, vissa scener för mig känns onödiga. Dessutom tycker jag att den har mitten av filmen dilemman, var de inte riktigt vet vad som skall hända. Kanske ni andra tycker annat.

MEN

Filmen Leathal Weapon 2 kommer på måndag kl.21.00 från Sub tv och jag rekommenderar att ni ser den. Den är, oberoende av allt jag sagt, värt att se. Det är ingen skillnad i dessa filmer om ni sett första filmen eller nä, personligt såg jag 3:e filmen före jag såg de alla andra delarna. De har inte mycket med varandra att göra, det finns bara små delar, som kanske ni som inte förr sett film serien bryr er om.

Denna film serie får 7/10 fingrar och en halv stortå. Dessa filmer är värt att se. Som jag sagt i en tidigare recension, dessa filmer hör (enligt mig) till de 1001 filmer man skall se före man dör.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer