8. Grease(1978)

02.01.2012 kl. 19:52
Namnet på filmen passar perfekt för att denna film är smörig. Inte för att jag skulle hata filmen, au contraire jag älskar den. Filmen är dock inte riktigt till män, mer chick flick nog. Det krävs en extrem romantiker man för att inte må illa av smöret i filmen. MEN om man ser förbi smöret får man en chans att skratta i.af till Travoltas höga oktav.

Så som största delen redan vet är Grease en musikal, så flera söta sånger och några roliga sånger.

Rektorn i Rydell High påminner mig faktist av min rektor i Gymnasiet. Säger att hon är stolt men man hör att hon i princip skäms.

Dessutom vet jag inte om många High School filmer före Grease. Filmen visar hur berättelser förvränger sig mellan kvinnor och män i sången summer loving.

 Jag kan inte skymffa filmen, den är en av mina all time favourites, men i dagens standard är den inte den bästa. Söt är den och jag ÄLSKAR de gamla bilarna i filmen. Verkligen en av de 1001 filmer man skall se före man dör.

Denna film ger jag 8/10 Fingrar tack vare att den är en klassiker och för att komedin är fantastisk.

OBS! Pojkar skall komma ihåg att den är mest en chick flick så kanske skall ni se den med er flickvän…

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer