7. Mean Girls (2004)

02.01.2012 kl. 19:51
Oh minns ni tiden i högstadiet och gymnasiet. När varje dag var drama, man var inne eller man var ute, nörd eller cool. Mean Girls påminner mig om min tid i gymnasiet och högstadiet. Personligt var vi i ”We don’t give a fuck”-gänget, samma gäng som Cady(Lindsay Lohan) från första början var med i.

Mean girls handlar om Cady som flyttat från Afrika till USA och för första gången i sitt liv hamnar i kaoset som kallas High school. Hon träffar på ”to gay to function” Damien och Janice som öppenhjärtat tar in henne i sin grupp, och Cady blir bara glad att få nya vänner.
Deras vänskap hamnar dock i ett strull tack vare the Plastics, som vill ha superhotta Cady i sin ekvation.

Mean girls är en perfekt high school film…till en kvinna. Vi alla minns skitet människor talade bakom din rygg, och hur mycket skit vi talade om varandra.

Chick flick ALERT!

Det är dock konstigt att se filmen nuförtiden för att Lindsay Lohan är INTE längre samma kvinna hon var 2004. Då var hon fortfarande kurvig och rödhårig, nuförtiden är hon otroligt smal och mörkhårig, plus att hennes rykte är förstört tack vare hennes drogmissbruk.

Tillbaka till filmen. Som filmen är, är den otroligt humoristisk(t.o.m min fästman skratta) men också verklighetstrogen.

Fingrar får den 7/10 för att den inom bara 7 år blivit en klassiker.
Se den om ni på något sätt undvikit den, bra film.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer