6. Clash of the Titans (2010)

02.01.2012 kl. 11:31
Filmen handlar om Perseus som hittas på bottnet av sjön som baby. Han blir uppfostrad av en fiskar familj, men tack vare Hades blir de brutalt dödade. För att Perseus inte längre har nåt att förlora, erbjuder han sig för att stoppa Hades innan Hades övertar makten av Zeus.
Clash of the Titans är inte en av de bästa filmerna jag sätt, men inte heller den sämsta. Så som många andra filmer börjar den bra, och även om filmen har en stor del av kända skådisar som t.ex. Liam Neeson och Ralph Fiennes, faller den i min ranking. Om filmen kommit ut på 90-talet skulle den verkligen vara mer uppskattad, men filmer som Thor och Alexander vinner denna film när som helst. Kanske man blir kräsen av ”antika gud” filmer när man sett så oändligt många av dem.
Det jag också haka upp mig på att Ralph Fiennes(Hades), skådisen som också skådespelade Voldemort i Harry Potter filmerna, använde sig av helt samma röst(viskande ormig röst). Ända jag tänkte var voldemort, Voldemort, VOLDEMORT.. Störande.

MEN roligt att se i en liten baksmälla, bra tidsfördriv.

BTW, musiken är bra och visuellt fin film, därför värt att se.. 4½/10 Fingrar för den.

Nästa gång skall jag hitta en film som inte får mig och skriva (nästan)bara negativt.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer