3.Djävulen bär Prada (2006)

31.12.2011 kl. 13:39
OBS! Om ni läst boken av Lauren Weisberger, glöm allt ni läst, så gjorde jag när jag såg filmen.
Denna film är ett perfekt exempel av filmer som BASERAR sig på en bok men följer inte boken annars än den tjocka röda linjen.

 Tro mig inte dock att filmen är helt och hållet dålig, nej jag faktiskt gilla den…till en del. Meryl Streep var ett perfekt val för djävulska chefen på Runway, och Anne Hathaway passade perfekt som Andy.

Filmen visar mode världen som den är, brutal och hänsynslös. MEN jag skulle ha gillat att filmen skulle ha följt mer boken för att boken var fantastisk, personligt läste jag den på en dag. Filmen faller nog ändå i ”main stream” genren och därför får den 6/10 fingrar.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer