2.Walk the Line(2005)

31.12.2011 kl. 13:37
Walk the Line kom ut år 2005, huvudrollen innehar Joaquin Phoenix och i sidorollen har vi Reese Witherspoon. Walk the Line berättar om sångaren Johnny Cashs liv från barn till vuxen och känd runtom i världen, om hans drog problem och hans eviga kärlek till June.

Denna film var min favorit när den kom ut, ena orsaken var att jag ÄLSKAR Johnny Cash andra orsaken var att filmen är så förbannades bra. Jag kunde inte sluta se på filmen om och om igen.

Bästa i filmen är nog det att både Witherspoon och Phoenix sjöng själv i filmen, detta gjorde att filmen fick en oplayback känsla, vilket jag älskar.

Vet inte vad jag kan mer säga om filmen 10/10 fingrar ABSOLUT. Värt att se, tro mig

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer