1.Sideways (2004)

31.12.2011 kl. 13:36
Filmen är från 2004 med Paul Giamatti och Thomas Haden Church i huvudrollen.
Filmen handlar om två vänner som åker på en vin smaknings tour i Kalifornien.

Jack(Thomas Haden Church) skall gifta sig så Miles (Paul Giamatti) bjuder en s.k. bachelor vecka till sin vän. Filmen är en komedi och vännerna upplever flera ner och uppförsbackar under sin resa, men slutligen hittar båda vännerna rätt.

Även om filmen var nominerad för så gott som 5 Oscar statyetter är jag inte speciellt imponerad. Jag menar, filmen faller i den typiska komedi genren och jag har en känsla att flera saker som händer i filmen har jag på ett eller annat sätt sett förut. Men om man inte har nåt att se på kan man se den, den är oberoende bra.

Är otrolig dålig och kan inte pointera ut vad i filmen är bra, tycks ha hittat bara det dåliga. Men påriktigt, den ÄR bra, och får litet en och skratta (ibland). Musiken är verkligt passande för filmen… Ger 6 av 10 fingrar till den.

Om ni trodde detta var en normal film recensions blogg har ni fel. Jag skriver ingen perfekt svenska, inte heller speciellt negativt utom om jag VERKLIGEN hatat filmen.

Nej jag skriver något helt annat. Min egen åsikt utan censur och varje satans svärord där jag vill. Sådan är jag, sådan vill jag förbli. Har skrivit på en filmblogg på Peppar, men gav upp för att jag inte är en teknik nörd= förstod inte vad jag skulle göra. Detta betyder att jag fortsätter  blogga här på Ratata.

Om min filmsamling så har jag ca 500 filmer för tillfället, och får/köper hela tiden mera.

Ni kan kalla mig Matilda.

Njut och om ni gillar, berätta till vännerna.

Senaste kommentarer